+45 98 52 17 14

Peter@hoerbyauto.dk

4,9 stjerner på Google
5/5

Skal bilen en tur på værkstedet?

Book tid til service

VORES KUNDER ER ENIG

Google

4,9 stjerner
5/5
Maria Frederiksen
Læs mere
Altid god service. Peter er en super rar person, som man kun bliver i godt humør af at besøge. Jeg har selv købt min bil hos ham, og der er intet at sætte en finger på. Vi får ordnet alt fra dækskifte til service hos ham. Det er køreturen værd. Priserne er gennemskuelige og til at betale.
Alice Stenberg
Læs mere
Super værksted, med dygtige og komponente medarbejdere, som ALTID yder den bedste service, for deres kunder
Mette Tvedebrink Carlsen Deleuran
Læs mere
Det var en god oplevelse.🎖️ Værkstedet jeg hidtil har brugt, havde undersøgt min bil og konstateret, at der var lyde men der var ikke noget galt. Men det der ikke noget som var galt larmede altså meget. Og nu viser det sig at der mangler en bolt ved bremsen - Jan kørte 3m og så vidste han hvad der var i vejen.💐
Tidligere
Næste

Facebook

5 stjerner
5/5
Thomas Ragnhof Fisker
Læs mere
Et rigtigt rart sted at handle. Fuldstændig imødekommende og nede på jorden,,det er hvad Peter er. Vil bestemt anbefale at slå et smut forbi hvis han har en bil af interresse!! Er glad for at jeg tog turen fra Ebeltoft for at se på bil der. Tak, Peter, for godt humør og venlighed.
Jakob Olsen
Læs mere
Tak til Peter Bøgh og hans folk, for rigtig god behandling. Fair pris og god kommunikation, lige som jeg havde ønsket det. Jeg vil til en hver tid anbefale jer til andre.
Mette Tvedebrink Carlsen Deleuran
Læs mere
En hel fantastisk automekaniker. Hele teamet er hjælpsomme og meget professionelle. Yderst dygtige og grundige.
Tidligere
Næste

VORES VÆRDIER

FAGLIG STOLTHED

KUNDEPLEJE

SERVICE I TOP