+45 98 52 17 14

Peter@hoerbyauto.dk

4,9 stjerner på Google
5/5

Hybrid- og Elbil service

Service af eldrevne biler

Sådan tilbyder vi service på el- og hybridbiler

Selvom el-og hybridbiler adskiller sig delvist fra biler, der kører på benzin eller diesel, er det stadig nødvendigt at holde dem ved lige. Der er flere danskere end tidligere, som kører i el- eller hybridbiler, og vi har derfor også væsentlig flere kunder, som kommer ind på værkstedet med deres elbiler. Derfor har vi hos Hørby Auto selvfølgelig fulgt med og sørget for at være opdateret på den seneste udvikling, så vi uden problemer kan foretage en gennemgående service af el- og hybridbiler.

Hvis man som el- eller hybridbilejer vil undgå store regninger på omfattende reparationer, bør man sørge for at få foretaget regelmæssige eftersyn og service. Her kan man løbende få lavet udskiftninger af de nødvendige reservedele, før der når at opstå omfattende skader og dermed dyrere regninger.

DSCF1843

Service af bremser i el- og hybridbiler

Noget af det, der altid bør efterses ved service af el- og hybridbiler, er bremserne. Det skyldes, at elbiler motorbremser mere end diesel- og benzinbiler. Det skaber en væsentlig højere slitage på bremserne, som man bør holde øje med ved eftersyn. Hvis man ikke er opmærksom på dette, vil det kunne have fatale konsekvenser på vejene. Alt dette er vores mekanikere på værkstedet naturligvis helt opdateret på. De ved derfor præcis, hvad de skal have ekstra opmærksomhed på ved service af din el- eller hybridbil. Generelt er du hos Hørby Auto garanteret service af højeste kvalitet og kompetent vejledning.

Documentation

DSCF1918
DSCF1897

Service og priser

Uanset om du har en elbil eller en hybridbil, som kører delvist på el og delvist på brændstof, har vi hos Hørby Auto fuldt kendskab til begge typer motor. Selvom der fortsat er flest benzin- og dieselbiler i Danmark, betyder det ikke, at din regning bliver dyrere hos Hørby Auto, når du kommer ind med din el- eller hybridbil. Netop fordi vi har indgående kendskab til motorens opbygning, er det ikke mere tidskrævende for os at foretages service af denne type bil. Du kan derfor roligt booke en tid til service af din el- eller hybridbil, og så står vi klar til at se den grundigt igennem, så du igen kan bevæge dig sikkert ud på vejene. Vi garanterer rimelige priser på høj kvalitet.

Er du i tvivl, om hvor ofte bilen skal til service, før det kan kaldes regelmæssigt, eller har du andre spørgsmål til servicen af el- og hybridbiler, kan du altid kontakte os på telefonisk eller kigge forbi værkstedet.