+45 98 52 17 14

Peter@hoerbyauto.dk

4,9 stjerner på Google
5/5

Erhverv

Få et tilbud der passer på jeres behov

Bliv erhvervskunde hos HØRBY AUTO

Bygger din virksomheds succesmulighed på, at du og dine medarbejdere kan komme ud til kunder? Har du en eller flere firmabiler, som holder virksomheden i gang? Så bør du lave en erhvervsaftale hos Hørby Auto. Med en erhvervsaftale er du garanteret endnu bedre priser på både almindelige eftersyn, service og reparationer. Hos Hørby Auto forstår vi, hvor afgørende det kan være for din virksomheds overlevelse og omsætning, at bilerne hurtigt er tilbage på vejene. Derfor vil du med en erhvervsaftale blive prioriteret på en måde, så bilerne hurtigt er tilbage hos dig.

DSCF1924

Med effektiv service af højeste kvalitet får du til en favorabel pris det bedste for din virksomhed hos Hørby Auto. Det betyder, at behovet for at sende firmabilen på værksted kommer til at have minimal påvirkning på jeres omsætning. Samtidig med at ulejligheden mindsket. Bliver det nødvendigt at have bilen på værkstedet i mere end et par timer, tilbyder vi hos Hørby Auto alle vores erhvervskunder en lånebil i mellemtiden. Det er naturligvis ikke det samme som at have sin egen firmabil, men det er endnu et tiltag, for at mindske omkostningerne for jeres virksomhed, når bilen skal på værksted. I langt de fleste tilfælde vil vi dog kunne have bilen klar indenfor kort tid, og du vil tydeligt kunne mærke fordelene ved at være erhvervskunde.

DSCF1898
DSCF1869

Få et tilbud, der passer til jeres behov

Hver virksomhed har forskellige behov. Derfor er det også muligt at indgå en aftale, som passer netop til jeres virksomhed. Hos Hørby Auto ser vi nemlig ingen grund til, at vores kunder skal betale for noget, som de ikke får noget ud af. Derfor ønsker vi at være fleksible i vores aftaler med vores erhvervskunder. Vores aftaler bygger i høj grad på tillid og dialog. Som fast kunde, kommer der til at være regelmæssig kommunikation, og vi ønsker at leve op til jeres forventninger om et godt samarbejde.

Ønsker du at høre mere om erhvervsaftalerne, eller booke et møde for aet høre nærmere om mulighederne for en erhvervsaftale til netop din virksomhed, kan du kontakte os på telefonen eller svinge forbi værkstedet.

Lad os finde en aftale, som dækker jeres behov men til en rimelig pris.