+45 98 52 17 14

Peter@hoerbyauto.dk

4,9 stjerner på Google
5/5

Altid gratis lånebil

Vi udlåner dig en gratis lånebil

Kom hurtigt videre når din bil er på værksted hos os

Det er ikke meningen, at hverdagen skal gå i stå, bare fordi bilen skal forbi værkstedet. Uanset hvad besøget hos Hørby Auto skyldes, skal du kunne komme hurtigt videre med det, som du var i gang med. Derfor tilbyder vi høs Hørby Auto gratis lånebiler. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt at aflevere din bil til reparation, eftersyn eller justeringer, uden at det sætter din hverdag på pause.

DSCF1884

Hos Hørby Auto går vi op i, at vores kunder har en ubesværet oplevelse af at samarbejde med os. Med vores gratis lånebiler imødekommer vi kundernes behov for mindre bøvl, og et besøg på værkstedet virker ikke længere så ubelejligt. Ordningen er nemlig ganske ligetil. Når det er nødvendigt, at din bil bliver nødt til at blive længere tid på værkstedet, end du kan undvære den, kan du tage en af vores lånebiler med i stedet. På den måde undgår du at vente for længe med at tage din bil på værksted, så den risikerer at kræve større reparationer. Nu kan du bare svinge ind forbi med din bil, lave en aftale om lånebil og komme tilbage og bytte, når din egen bil er blevet synet eller repareret.

DSCF1865
DSCF2035
Tillid til vores kunder

Hørby Auto er et autoværksted, som tilbyder lånebil. Det er en del af den service, som vi gerne vil tilbyde vores kunder. Ikke alene mener vi, at det ikke skal være bøvlet at aflevere sin bil på værkstedet. Det er også vigtigt for os, at vores forhold til kunderne bygger på tillid. Derfor har vi intet problem med at udlåne vores lånebiler til vores kunder, ligesom de skal være trygge ved at overlade deres bil til vores mekanikere. Denne tilgang er gennemgående for vores tilgang til vores kunder og vores måde at arbejde. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvilke lånebiler vi har til rådighed, kan du kontakte os på telefon eller kigge ind forbi værkstedet.